Acerola, más néven barbadosi cseresznye, a citromnál 30-szor magasabb C-vitamin-tartalmú gyümölcsök éllovasa. A, B6 vitaminokat, bioflavonoidokat és ásványi anyagokat, például foszfort, káliumot, vasat, kalciumot és magnéziumot tartalmaz. A benne található C-vitamin antioxidáns hatású, növeli a szervezet védekezõképességét, csökkenti a fáradtságérzetet, segíti a szövetek növekedését és regenerálódását és támogatja az íny egészséges állapotát. Csökkenti a daganatok, szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, és számos fontos enzim mûködésében játszik meghatározó szerepet. Energiával látja el a testet és megszünteti a fáradtság érzését. Elõsegíti a poliszacharidok hatóanyagainak felszívódását az emésztõrendszeren keresztül, így megelõzi a diabéteszes retinopátiát. Korábban széles körben használták gyulladások, vérszegénység, reuma és tuberkulózis.
Javasolt adagolás: 25 ml naponta 2x
Tárolás: Felbontás után az eredeti csomagolásban tárolja hûtõszekrényben. Felbontás után 30 napon belül fogyassza el. Óvja a közvetlen napfénytõl.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.